Welkom bij

Wereldwinkel Zevenaar

Geef een duurzaam en fair trade kerstpakket cadeau 

Bent u op zoek naar duurzame, fair trade kerstpakketten?

Dan is Wereldwinkel Zevenaar voor u het juiste adres: uw lokale cadeauwinkel, geheel gericht op duurzaamheid en eerlijke handel.

De trend is dat elk bedrijf graag zelf bepaalt wat er uiteindelijk in komt; maar alle artikelen die wij bij onze importeurs kunnen bestellen voldoen aan het criterium fair trade. U kunt dus juist met de Kerst uitpakken met verantwoorde, inspirerende cadeaus aan uw medewerkers. *

Als u op tijd bestelt, kunnen we aan heel veel, zo niet al uw wensen voldoen. Het beste is dat u snel contact met ons opneemt om de wensen en mogelijkheden te bespreken. U bent welkom bij ons in de winkel, of wij komen graag naar u toe.

Ter inspiratie kunt u de kerstfolder van een van onze leveranciers inkijken. Klik op het plaatje en de krant opent in een nieuw venster.

Bij kleine aantallen kerstpakketten kunt u ook artikelen uit het reguliere aanbod in de winkel kiezen.

In alle gevallen dragen wij de uiterste zorg voor het inpakken van de kerstpakketten en de tijdige levering op het juiste adres of de juiste adressen.

Hebt u vragen, wilt u met ons bespreken wat de mogelijkheden zijn of wilt u een kerstpakket bestellen neem dan contact op met de Inkoopgroep Kerstpakketten.

E-mail                : wereldwinkelzevenaar@hotmail.com

Telefoon            : 0316 340597

Wereldwinkel Zevenaar is een vrijwilligersorganisatie. Eerlijke handel betekent dat de producenten van onze artikelen een eerlijke prijs (loon) krijgen zodat zij een toekomst in hun eigen land op kunnen bouwen, hun kinderen naar school kunnen sturen, medische zorg hebben, etc.

* Sommige bedrijven organiseren een kerstmarkt en geven hun medewerkers een budget mee. Wij komen graag met een feestelijke kraam naar uw kerstmarkt!